Soft99 Fusso Coat – Bilvoks

Fusso betyder Flour på Japansk, som bliver brugt i PTFE (Polytetrafluorethylen), som vi kender som teflon fra stegepander i køkkenet. PTFE som er super hydrofobisk, beskytter effektivt den behandlede overflade mod regn, snavs og andre uønskede faktorer. Voksbehandling af bil bør påføres et par gange om året, for at beskytte lakken mod hverdagens vind og vejr. Man kan roligt kalde Soft99 Fusso en effektiv lakbeskyttelse!

Pris fra 625 kr.
Dette er prisen + LAKFORSEGLING eller POLERING

Hvorfor vælge Soft99 Fusso Coat?

Vil du beskytte bilens lak og have en bil som skinner? Så skal du helt sikker vælge Soft99 Fusso som voks til din bil. Udover at lakken forbliver renere i længere tid, bringer den også farven på lakken mere frem. Dens tykke hårde belægning er utrolig vandafvisende, hvorved vand perler af. Holdbarheden vare op til 12 måneder, og det vil holde bilen i god stand i lang tid. Soft99 Fusso er noget af det bedste bilvoks på markedet.

Soft 99 Fusso tilføres biler som er klargjort! Hvis du vil have høj glans, skal lakken være poleret op før denne voksbehandling. Derfor anbefaler vi at Soft 99 Fusso tilkøbes pakken ”Polering” for det bedste resultat.