Sæderens

Noget af det vi sjældent gør, er at rense vores bilsæder. I en travl hverdag med job, familie og venner kan det være svært at få tid til det ekstra touch, som virkelig får bilen til at se ren og indbydende ud – nemlig, rengøring af bilsæder. Vi kan nævne nogle af de gængse pletter og mærker som kaffe, indtørret chokolade, juice, cola, ketchup og vi kunne blive ved.

Heldigvis er vi her for dig og tilbyder selvfølgelig rensning af bilsæder i topkvalitet i Aarhus. Hos os kan du booke lige fra rengøring af ét bilsæde til en komplet klargøring hvor sæderens op til 5 sæder er inkluderet.

Pr. sæde fra 200 kr.

Sæderens

Rengøring af bilsæder – Hvordan gør vi?

Som det første støvsuger vi alle sæder og tjekker efter, om der skulle være huller i stoffet eller læderet, som vi skal være særlig opmærksomme på. Skulle der være huller i stoffet eller læderet, tilbyder vi selvfølgelig også at reparere det.  Dernæst behandler vi sæderne med et miljøvenligt rengøringsmiddel til sæder, alt efter hvilke materialer sæderne er lavet af. Vi børster derefter overfladen med en blød børste og børster pletter væk med pletfjerner hvorefter vi tørre af med en blød klud. Vi sprayer sæderne igen med sæde rengøringsmiddel, hvorefter vi til sidst køre vådstøvsugeren over som spuler og suger vandet fra sæderne.