Polering

Er din bil blevet mat i farven? Så er du havnet det rette sted! Hos God Bilpleje tilbyder vi nemlig professionel polering af bil i Århus. Med flere års erfaring inden for polering af biler kan vi trygt sige, at vi ved hvordan man gør og kan derfor tilbyde et professionelt stykke arbejde. Din bils lak er konstant udsat for urenheder i form af, insekter, fugleklatter og alt skidtet fra vejen.

Da de fleste ikke vasker bil hver dag, påvirker alle disse urenheder bilens lak. Ved at polere lakken på bilen, fjerner man skidt og snavs og hjælper med at vedligeholde og genopbygge lakken, samt forlænge dens levetid. Dette er udover at man får en lækker skinnende bil med høj glans.

Priser:
Lille bil fra 1.600 kr.
Mellem bil fra 1.800 kr.
Stor bil fra 2.000 kr.

– Grundig forvask med sæbe og fælge rens.
– Maskinevask.
– Fjernelse af tjære og flyverust.
– Dæk og udvendige lister får gummibehandling.
– Polering og voks.
– Ruder bliver pudset indvendig og udvendig.

Lakbeskyttelse kan tilkøbes fra 500 kr. WaxGuard Catrec, Soft99 Fusso eller Nano Ceramic protect.

Tillæg kan forekomme ved grov polering.

OBS: Gratis lånebil, ved køb af denne pakke!

Polering i Århus

Hvordan polerer vi en bil?

Som det første starter vi altid med at forvaske bilen grundig med sæbe og tjekke den igennem for snavs der måtte sidde godt fast. Derefter køre vi bilen igennem maskinevask, hvorefter vi igen tjekker bilen grundigt igennem og affedter den, fjerner tjære og flyverust. Dernæst bliver hele bilen vasket med clay som har en effektiv slibeeffekt og bruger det derfor som lakrens inden vi polerer. Vi giver dæk og udvendige lister en gummibehandling, så de fremstår som nye igen. Vi vandsliber derefter diverse ridser i klarlakken for på den måde at fjerne lige fra små overfladiske ridser til større og dybere ridser. Derefter påbegynder vi polering af bilen med poleringsmiddel i høj kvalitet af 3 omgange, for at opnå en høj glans. Til sidst lakforsegler vi hele bilen for at beskytte lakken mod ridser, vind og vejr. For at give bilen den sidste prik over i’et, har man mulighed for at tilkøbe voks behandling med Cartec WaxGuard eller Soft99, som er nogle af de bedste bilvoks på markedet.

Hvis man har de rette udstyr og fingersnilde, kan man springe ud i det og prøve at polere sin egen bil. Vær dog OBS på at man nemt kan komme til at ødelægge bilens lak, hvis man ikke gøre det i den rigtige rækkefølge og ikke er forsigtig nok. Vi anbefaler derfor altid at få en professionel til at polere din bil, så du får det bedste resultat.