Polering af bil

Bliv ringet op

Vi giver altid uforpligtende sparring

Polering af bil i Aarhus

Priser fra 1.725 kr.

Er din bil blevet mat i farven? Så er du havnet det rette sted! Hos God Bilpleje tilbyder vi nemlig professionel polering af bil i Århus. Med flere års erfaring inden for polering af biler kan vi trygt sige, at vi ved, hvordan man gør, og derfor kan vi altid tilbyde et professionelt stykke arbejde. Din bils lak er konstant udsat for urenheder i form af insekter, fugleklatter og alt skidtet fra vejen.

Da de fleste ikke vasker bil hver dag, påvirker alle disse urenheder bilens lak. Ved at polere lakken på bilen fjerner man skidt og snavs, hvorved man hjælper med at vedligeholde og genopbygge lakken, samt forlænge dens levetid. Udover dette får man samtidig en lækker skinnende bil med høj glans.

Ved klargøring af bil kommer vi vist ikke udenom udvendig bilpolering. Der er ikke noget federe end at komme kørende i en bil, som skinner fra lang afstand.

Hos God Bilpleje har vi flere års erfarering med bilpleje og bilpolering. Det betyder, at vi ved lige præcis, hvordan vi skal få din bil til at blusse op igen, så den står super flot i lakken. Vi starter altid vores bilpolering med at give bilen en god håndvask, derefter renser vi lakken med en claybar, som fjerner alle de små metal partikler, der bliver kaldt for flyverust. Det kommer fra bremser og andet metal fra luften af.

Derefter fjerner vi alle de små sorte prikker, kaldet tjære, som kommer fra nyasfalteret veje. Når lakken er renset for alt snavs, kører vi bilen ind og affedter alt det resterende, som kunne været misset i vasken. Derefter vurderer vi, om det er en let polering af bil, som den skal, eller om der er brug for en dybdegående bilpolering. Når dette er gjort, får bilen den polering, som der skal til. Bilen bliver derefter tørret grundigt af for poleringsmiddel og voks. Den bliver derefter blæst over for at fjerne alt poleringsstøv, som kan gemme sig i kanter og kroge. Til slut i polering af bil får den pudset alle ruder og falser. Kunden bliver ringet op, når bilen er klar til afhentning. 

Polering

Dette indgår i pakken

Lakforsegling eller keramisk coating anbefales efter en polering og kan tilkøbes.
Gratis lånebil medfølger i mellemtiden 

polering af bil i århus

Book tid allerede i dag!

Bilpolering med kvalitet

Ved en bil polering bruger vi altid de bedste produkter, metoder og maskiner for at opnå det optimale resultat. Vi udfører bilpolering af alle køretøjer og maskiner. Skal du have en polering af din bil i Århus, så er  God Bilpleje i Århus et godt sted at starte Her tager vi os altid kærligt af din bil, som var det vores egen.

Ring eller skriv gerne til os for et uforpligtende tilbud på polering af din bil. Vi skræddersyer altid pakkerne efter dine behov.

God Bilpleje

Bilens overflade bliver hver dag bombarderet med insekter, salt og skidt fra vejenes overflade. Det går hårdt ud over bilens lak, og ved længere tids påvirkning uden pleje går det også ud over farven og selve karosseriet. Derfor anbefaler vi at beskytte bilen med en keramisk coating.

Det indvendige skal også vedligeholdes, da man kører i bilen hver dag. Køreturen i en beskidt bil kan blive ubehagelig, og det kan endda være sundhedsskadeligt med bakterier og kemikalier gemt i støvet, som kan give en ildelugtende luft.

Bilen har også brug for bilpleje og ligesom med alt andet, bliver biler også slidt og snavset med tiden.
Solen har en skarp effekt på lakken og interiøret. Den gør bla. at bilens lak falmer, og at det indvendig mister farven.
Biler har derfor brug for opfriskning for ikke at tørre ud.

Hvorfor vælge os?

 • Vi skræddersyr en pakke efter dit kørselsmønster og budget.
 • Vi bruger altid de bedste produkter, som er tilpasset din bil.
 • Vi ligger i et stort bilhus, hvilket betyder, at du kan få lavet alt under et tag.
 • Vi udleverer et imponerede resultat.
 • Vi sørger for, at din bil får den bedste pakke til den rigtige pris.
 • Vi har onlinebooking så du selv kan beregne en pris. 
 • Vi står altid klar til at besvare dine opkald.
 • Vi guider dig til den bedste løsning gratis.
 • Vi har venteværelse i huset med varme og kolde drikke.
 • Vi stiller en gratis lånebil til rådighed ved køb af en pakke.
 • Vi er certificeret indenfor flere Coating brands.
 • Vi ligget centralt i nærheden af Århus midtby.
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.