Om God bilpleje

Vi er et professionel klargøringsfirma, som har været i autobranchen siden 2012. Vi befinder os nær Århus C. Vi bor i et stort bilhus sammen med Brdr. Elbo og Lindholm biler i Aarhus Åbyhøj.

God Bilpleje er et professionelt bilpleje firma som klargører alle slags køretøjer. Vi har 12 års erfaring med biler. Lige fra rensning af sæder til dybdegående poleringer i lakken. Vi ligger centralt i Århus ude i Åbyhøj, lige ved siden af Brdr. Elboe og Lindholm. Vi har både erhvervsfaglige- og private kundeerfaringer. Vi har klargjort biler for bl.a. Kongsvang og ISS.
Vi kører årligt over tusinde af biler igennem klargøringen.
God Bilpleje er startet fra bunden. I starten var der en ansat i et lille lokale, hvor vi nu har ekspanderet og flere er kommet til. Vi er nu 4 mand ansat i klargøringen. Der er derudover blevet opstillet et bilhus under navnet God Bil lige ved siden af hvor der bliver solgt biler fra.
God Bilpleje ejer derfor et vaskelokale til vask, rensning, pudsning og støvsugning af biler. Et lokale til Polering, Lakering og coating af biler, og til sidst et bilhus hvorfra man kan købe brugte biler. Vi kan også opkøbe din gamle bil hvis nødvendigt. 

Vores mål er at levere et professionelt resultat til den kræsne type. Derfor er vi ekstra grundige med vores kunders biler. Vi sætter en ære i at levere et grundigt stykke arbejde.

Vi er kort sagt et ungt team med hænderne skruet godt på. Vi har det rigtige udstyr til de forskellige faser ved rengøring af bil, samt til de forskellige laktyper. Vi sørge for, at der bliver leveret et professionelt stykke arbejde ved klargøring af bil, med alt hvad det indebærer.

God Bilpleje

Bilens overflade bliver hver dag bombarderet med insekter, salt og skidt fra vejenes overflade. Det går hårdt ud over bilens lak, og ved længere tids påvirkning uden pleje går det også ud over farven og selve karosseriet.

Det indvendige skal også vedligeholdes, da man kører i bilen hver dag. Køreturen i en beskidt bil kan blive ubehagelig, og det kan endda være sundhedsskadeligt med bakterier og kemikalier gemt i støvet, som kan give en ildelugtende luft.

Bilen har også brug for bilpleje og ligesom med alt andet, bliver biler også slidt og snavset med tiden.
Solen har en skarp effekt på lakken og interiøret. Den gør bla. at bilens lak falmer, og at det indvendig mister farven.
Biler har derfor brug for opfriskning for ikke at tørre ud.

Hvorfor os?

  • Vi skræddersyr en pakke efter dit kørselsmønster og budget.
  • Vi bruger altid de bedste produkter, som er tilpasset din bil.
  • Vi ligger i et stort bilhus, hvilket betyder, at du kan få lavet alt under et tag.
  • Vi udleverer et imponerede resultat.
  • Vi sørger for, at din bil får den bedste pakke til den rigtige pris.
  • Vi står altid klar til at besvare dine opkald.
  • Vi guider dig til den bedste løsning gratis.
  • Vi har venteværelse i huset med varme og kolde drikke.
  • Vi stiller en gratis lånebil til rådighed ved køb af en pakke.

Samarbejdspartnere

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.