Montering og afmontering af folie på bil

Skal du have monteret eller afmonteret folie på din bil? Det kan være du har en varevogn eller taxa pakket ind i folie, du gerne vil have afmonteret. Eller det kan være du har købt en varevogn med folie du gerne vil have afmonteret. Du er havnet det rette sted, for hos God Bilpleje er vi specialister i montering og afmontering af bilindpakning og folie på bil og vi holder til lige hjertet af Aarhus. Montering af bil folie, så som lygter, bilruder, interiør, forebygning af stenslag eller en hel bilindpakning, behøver ikke koster meget. Ring til os og hør nærmere om pris på montering og afmontering af folie på bil.

Priser:
Montering af folie fra 500 kr.
Afmontering af folie fra 250 kr.

Bilindpakning, bil folie, wraping..

Kært barn har mange navne. Det er mange gode grunde til at pakke bilen ind i folie i stedet for at omlakere bilen. Udover at montering tager kortere tid end at lakere, giver det også ekstra beskyttelse på bilen, den er nem at vedligeholde og bilindpakning med folie er billigere end at lakere den.

Hvor længe holder folie på bil?

Hvor længe folieindpakning af bil holder, afhænger af et par faktorer. For det første har kvaliteten af folien en afgørende betydning. Hvis vi tager udgangspunkt i at folien er af ”god kvalitet” og bilen bliver brugt til hverdag, vaskes jævnligt, holder folieindpakning af bil i ca. 3-4 år, da farven med tiden falmer og bliver mat. Holder du bilen i garagen kan den holdere længere.