Lakforsegling

Vil du beskytte din bil mod sol, vind og vejr? Så er lakforsegling en god løsning. Lakforsegling beskytter lakken, mod oxydering, flyverust og snavs mm. Hos God Bilpleje har vi flere års erfaring med at lakforsegling af biler og bruger altid markedets bedste produkter til lakforsegling. Derudover kan Cartec WaxGuard eller Soft99 tilkøbes til gode priser. Udover lakforsegling tilbyder vi også andre services såsom Nano Ceramic Protect så din bil holder sig pæn, ren og beskyttet mod elementerne. Kontakt os i dag på 91931063 og lad os beskytte din bil.

Priser:
Lille bil 1.000 kr.
Mellem bil 1.200 kr.
Stor bil 1.400 kr.

CARTEC WAXGUARD – LAKFORSEGLER OG VOKS – +Fra 500 kr.
Dette er prisen + LAKFORSEGLING eller POLERING

WaxGuard er lakforsegler og voks i et produkt som holder op til 3 år. WaxGuard er et unikt produkt fremstillet af Cartec, som har produceret pleje produkter til biler i mere end 25 år. WaxGuard er baseret på en molekylær compound af neutrale hårde vokse og specielle polymer-baserede beskyttende produkter. WaxGuard giver et beskyttende lag på bilens lak som beskytter lakken imod syreregn, solens stråler, salt, luftforurening samt skidt og snavs fra vejen. WaxGuard giver desuden et lag som er vand- og snavs afvisende, så vand let perler af.

HVORFOR WAXGUARD?
Udover at beskytte bilens lak ved alle vejrforhold, nedsættes risikoen for lakskader.

WaxGuard giver en tydelig dybere og varmere glans i lakken og insekter sidder ikke så nemt fast, især i sommerperioden. Med WaxGuard bliver det en leg at vaske sin bil og du får tilmeld 3 års glansgaranti!

Vi anbefaler stærkt at tilkøbe WaxGuard fra Cartec til pakken “Polering”, da lakkonserveringen her vil være optimal.

SOFT99 FUSSO COAT – BILVOKS – +Fra 625kr.
Dette er prisen + LAKFORSEGLING eller POLERING

Fusso betyder Flour på Japansk, som bliver brugt i PTFE (Polytetrafluorethylen), som vi kender som teflon fra stegepander i køkkenet. PTFE som er super hydrofobisk, beskytter effektivt den behandlede overflade mod regn, snavs og andre uønskede faktorer. Voksbehandling af bil bør påføres et par gange om året, for at beskytte lakken mod hverdagens vind og vejr. Man kan roligt kalde Soft99 Fusso en effektiv lakbeskyttelse!

HVORFOR VÆLGE SOFT99 FUSSO COAT?
Vil du beskytte bilens lak og have en bil som skinner? Så skal du helt sikker vælge Soft99 Fusso som voks til din bil. Udover at lakken forbliver renere i længere tid, bringer den også farven på lakken mere frem. Dens tykke hårde belægning er utrolig vandafvisende, hvorved vand perler af. Holdbarheden vare op til 12 måneder, og det vil holde bilen i god stand i lang tid. Soft99 Fusso er noget af det bedste bilvoks på markedet.

Soft 99 Fusso tilføres biler som er klargjort! Hvis du vil have høj glans, skal lakken være poleret op før denne voksbehandling. Derfor anbefaler vi at Soft 99 Fusso tilkøbes pakken ”Polering” for det bedste resultat.

KERAMISK COATING MED NANO CERAMIC PROTECT – +Fra 3000 kr.
Dette er prisen + LAKFORSEGLING eller POLERING

Vi tilbyder keramisk coating med 9h Nano Ceramic Protect, som er den mest velkendte og garanteret er den bedste kvalitet indenfor sit felt. Produktet skaber et usynligt beskyttende lag med en hårdhed på 9H. Det gør bilens overflade tre gange mere hård og modstandsdygtig over for ridser, stærke kemikalier, UV stråler og temperaturer. Nano Ceramic Protect er en molekylær 3D-teknologi, den højeste standard for nanoteknologi til bilens overflade. Det betyder, at din bil er fuldt beskyttet efter 12 timer efter påføring, og holder beskyttelsen i mange år.

HVAD ER KERAMISK COATING?
Nano Ceramic Protect 9H bliver til et permanent bindende lag på bilens overflade og vil ikke blive vasket eller slidt af. Nano Ceramic Protect® 9H kan kun fjernes ved at slibe. Den er en utrolig holdbar beskyttende coating. Nano Ceramic Protect 9H’s unikke formel tillader den at kunne blive påført i flere lag, hvilket betyder et tykkere og dermed mere beskyttende lag, når det er hærdet.

Ønsker du det bedste for din bil og har du ikke noget imod at køre til Århus, så tøv ikke med at kontakte os via kontaktformularen til højre. Vi glæders os til at give din bil denne eksklusive og bedste keramiske coating.

Keramisk coating med Nano Ceramic Protect

Lakforsegling af bil – Hvordan gør vi?

Vi starter selvfølgelig med at vaske bilen grundigt med special sæbe. Vi tjekker bilen grundig for skidt, snavs, vejasfalt og flyverust. Derefter vasker vii bilen med Clay. Dæk og udvendig lister gummibehandling og hvis der så skulle være nogle små ridser, poler vi dem og giver bilen en professionel og detaljeret påføring med den lakforsegling kunden vælger og slutter af med pudse ruder indvendig og udvendig så din bil skinner.