Klargøring af leasing bil

Flere oplever en kedelig ekstra regning, efter de har afleveret deres leasing bil. Leasing bilen skal returneres i rengjort stand, både indvendigt og udvendigt. Hos God Bilpleje tilbyder vi gratis gennemgang af din bil for kosmetiske fejl. Har du ikke erfaring med aflevering af leasing bil, er du altid velkommen til at komme forbi Vesterløkken 2, 8230 Åbyhøj, Hvad enten det er en leaset bil eller varevogn.

Priser fra 1350 kr.

aflevering af leasing bil

Sådan gør vi

1

Gratis gennemgang af bilen for kosmetiske fejl.

 2

Vi rådgiver dig og giver dig en samlet pris.

3

Vi sørger for din bil bliver klargjort ift. aftalte.

OBS: God Bilpleje vurderer bilen, ift. hvilken stand bilen generelt skal være i ved aflevering. God Bilpleje står ikke til ansvar for fejl og mangler ift. tilbagelevering af leasing bil, da leasing selskaber kan stille forskellige krav om dette. Vi anbefaler derfor at hente en guide fra din leasing selskab, for nøjagtige regler. Få mere hjælp hos FDM >>.

Undgå ekstra regning ved aflevering af din leasing bil

En gennem som FDM har lavet viste, at ud af 118 biler, kostede i gennemsnit 4.288 kroner at aflevere en bil med skader. Nogen af de skader indebærer også kosmetiske skader som God Bilpleje kan være behjælpelige med. Man må gerne selv udbedre skader og andet kosmetisk på bilen, inden tilbagelevering. Derfor vil det være en god ide at få synet sin bil både hos mekanikeren og hos God Bilpleje for kosmetiske fejl. Derefter kan vi give et godt tilbud ift. til de udbedringer din leasing bil måtte have.