Keramisk coating med Nano Ceramic Protect

Vi tilbyder keramisk coating med 9h Nano Ceramic Protect, som er den mest velkendte og garanteret er den bedste kvalitet indenfor sit felt. Produktet skaber et usynligt beskyttende lag med en hårdhed på 9H. Det gør bilens overflade tre gange mere hård og modstandsdygtig over for ridser, stærke kemikalier, UV stråler og temperaturer. Nano Ceramic Protect er en molekylær 3D-teknologi, den højeste standard for nanoteknologi til bilens overflade. Det betyder, at din bil er fuldt beskyttet efter 12 timer efter påføring, og holder beskyttelsen i mange år.

Pris fra 3.000 kr.
Dette er prisen + LAKFORSEGLING eller POLERING

Keramisk coating med Nano Ceramic Protect

Hvad er keramisk coating?

Nano Ceramic Protect 9H bliver til et permanent bindende lag på bilens overflade og vil ikke blive vasket eller slidt af. Nano Ceramic Protect® 9H kan kun fjernes ved at slibe. Den er en utrolig holdbar beskyttende coating. Nano Ceramic Protect 9H’s unikke formel tillader den at kunne blive påført i flere lag, hvilket betyder et tykkere og dermed mere beskyttende lag, når det er hærdet.

Ønsker du det bedste for din bil og har du ikke noget imod at køre til Århus, så tøv ikke med at kontakte os via kontaktformularen til højre. Vi glæders os til at give din bil denne eksklusive og bedste keramiske coating.