Keramisk coating - Certificerede coating center

Bliv ringet op

Vi giver altid uforpligtende sparring

polering og keramisk coating

Priser fra 3.325 kr.

Vi tilbyder keramisk coating af bil med 9h Nano Ceramic Protect eller Gtechniq. Det er de mest velkendte coating og garanteret af den bedste kvalitet, du kan finde inden for feltet. Produktet skaber et usynligt beskyttende lag med en hårdhed på 9H. Denne coating af bil gør bilens overflade tre gange mere hård og modstandsdygtig over for ridser, stærke kemikalier, UV stråler og temperaturer. Nano Ceramic Protect er en molekylær 3D-teknologi, den højeste standard for nanoteknologi til bilens overflade. Det betyder, at din bil er fuldt beskyttet 12 timer efter påføring, og at beskyttelsen holder i mange år.

I forbindelse med coating af bil kan der påføres Topcoating som det afsluttende lag oven på behandlingen. Dette gør lakken endnu mere nano hydrofobirsk og selvrensende.
Vores priser er super skarpe, og vi har fantastiske tilbud. Vi har mange års erfaring bag os. Tøv derfor ikke med at kontakte os næste gang du skal have coating af bil Aarhus.

Book tid allerede i dag!

Hvad er keramisk coating?

Nano Ceramic Protect 9H bliver til et permanent bindende lag på bilens overflade, og det vil ikke blive vasket eller slidt af. Nano Ceramic Protect® 9H kan kun fjernes ved at slibe det af. Det er en utrolig holdbar beskyttende coating. Helt perfekt til coating af bil. Nano Ceramic Protect 9H’s unikke formel tillader, at den kan blive påført i flere lag, hvilket giver et tykkere og dermed mere beskyttende lag, når det er hærdet.

Ønsker du det bedste for din bil, og har du ikke noget imod at køre til Aarhus, så tøv ikke med at kontakte os via kontaktformularen til højre for en coating af bil Aarhus. Vi glæder os til at give din bil denne eksklusive behandling.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.