Indvendig rengøring af bil

Ved klargøring af bil kommer vi vist ikke udenom, indvendig rengøring af bil. Mange forbinder en indvendig rengøring af bil med støvsugning, en klud og pudse ruderne. Men så enkelt ser vi det ikke hos God Bilpleje. For en grundig indvendig rengøring og for at komme helt ind i alle kroge og hjørner, bruger vi specielle maskiner. Det er netop den indvendige bilpleje der kræver ekstra tid, da der er forskellige materialer og overflader der skal rengøres. Brug din tid på det du hellere vil og lad os rengøre din bil indvendigt professionelt. Bor du i Århus og omegn har du ikke langt til God Bilpleje!

Priser:
Lille bil 1.000 kr.
Mellem bil 1.200 kr.
Stor bil 1.400 kr.

Hvad indgår i pakken:

-Maskinevask og aftørring af falser.
-Grundig støvsugning af hele kabinen samt bagegerum af 2 omgange.
-Sæderens (maks 5 sæder)
-Rengøring med trykluftpistol og tornado gun i alle kroge og i bunden af kabinen. .
-Indvendig rengøring af alle overflader og plastik, med sæbe og vand.
-Måtter bliver renset med trykluft.
-Ruder bliver pudset indvendig og udvendig.

Tillæg kan forekomme ved særlig slem tilstand eller hvis der har været dyr i bilen.

OBS: Gratis lånebil, ved køb af denne pakke!

Indvendig rengøring af bil

Hvordan gør vi bilen ren indvendig?

Vi starter med at rydde bilen for tomme kaffekrus og andet affald, så vi kan komme til. Måtter tages ud og rengøres med trykluft, så alt det som sidder godt fast, kan komme af. Vi støvsuger derefter hele bilen grundigt. Klimaanlægget bliver renset og med trykluftpistol rengør vi alle kroge. Til sidst pudser vi alle ruder, både indvendig og udvendig.

Bruger du din bil i forbindelse med dit arbejde, hvad enten det er kørende sælger eller håndværker, ved vi hvor vigtigt det er at have en ren bil. Dette er både for ansigtet udadtil men også for sin egen velværes skyld. Kontakt os på 91931063 og lad os tage en kærlig hånd om din bil.