Indvendig rengøring af bil - Indvendig bilrengøring i Århus

Grundig indvendig rengøring af bil

Ved klargøring af bil kommer vi vist ikke udenom, indvendig rengøring af bil. Mange forbinder en indvendig rengøring af bil med støvsugning, en klud og pudse ruderne. Men så enkelt ser vi det ikke hos God Bilpleje. For en grundig indvendig rengøring og for at komme helt ind i alle kroge og hjørner, tornado blæser hele bunden og til det bruger vi specielle maskiner. Det er netop den indvendige bilpleje der kræver ekstra tid, da der er forskellige materialer og overflader der skal rengøres. Brug din tid på det du hellere vil og lad os rengøre din bil indvendigt professionelt. Bor du i Århus og omegn har du ikke langt til God Bilpleje!

Priser fra 1.000 kr.

Hvad indgår i pakken

Tillæg kan forekomme ved særlig slem tilstand eller hvis der har været dyr i bilen.
Gratis lånebil medfølger

Grundig indvendig rengøring af bil

Vi starter med at rydde bilen for tomme kaffekrus og andet affald, så vi kan komme til. Måtter tages ud og rengøres med trykluft og sæbe, så alt det som sidder godt fast, kan komme af. Vi støvsuger derefter hele bilen grundigt. Klimaanlægget bliver renset og med trykluftpistol rengør vi alle kroge. Sæder bliver tornado vasket med sæbevand og våd støvsuger. Til sidst pudser vi alle ruder, både indvendig og udvendig.

Bruger du din bil i forbindelse med dit arbejde, hvad enten det er kørende sælger eller håndværker, ved vi hvor vigtigt det er at have en ren bil. Dette er både for ansigtet udadtil men også for sin egen velværes skyld. Kontakt os på 91931063 og lad os tage en kærlig hånd om din bil.

Varighed: 2-3 timer

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.