Grundig indvendig & udvendig rengøring

Bliv ringet op

Vi giver altid uforpligtende sparring

Grundig indvendig & udvendig rengøring

Priser fra 1.000 kr.

Ved en klargøring kommer vi vist ikke udenom en indvendig rengøring af bil. Mange forbinder en indvendig rengøring af bil med støvsugning, en klud og nogle pudsede ruder. Men så enkelt ser vi det ikke hos God Bilpleje. For ved en grundig indvendig rengøring af bil kommer vi helt ind i alle kroge og hjørner og tornadoblæser hele bunden, og til det bruger vi specielle maskiner. Det er netop den indvendige bilpleje, der kræver ekstra tid, da der er forskellige materialer og overflader, der skal rengøres. Brug din tid på det du allerhelst vil og lad os stå for en professionel indvendig rengøring af bil. Hos os kan vi garantere, at du får en grundig kabinerens.  

Bor du i Århus og omegn, har du ikke langt til God Bilpleje! Derudover stiller vi en gratis lånebil til rådighed, mens vi tager os af din. 

Grundig indvendig rengøring

Dette indgår i pakken

Tillæg kan forekomme, hvis der er tale om særlig slem tilstand, eller hvis der har været dyr i bilen. Dette bliver selvfølgelig meddelt inden, at vi påregner noget.
Gratis lånebil medfølger i mellemtiden. 

Book tid allerede i dag!

Indvendig rengøring af bil

Vi starter med at rydde bilen for tomme kaffekrus og andet affald, så vi kan komme til. Måtter tages ud og rengøres med trykluft og sæbe, så alt det som sidder godt fast, kan komme af. Vi støvsuger derefter hele bilen grundigt. Klimaanlægget bliver renset og med trykluftpistol rengør vi alle kroge. Sæder bliver tornadovasket med sæbevand og våd støvsuger. Til sidst pudser vi alle ruder, både indvendigt og udvendigt.

Bruger du din bil i forbindelse med dit arbejde, hvad enten det er som kørende sælger eller håndværker, ved vi, hvor vigtigt det er at have en ren bil. Dette gælder både, når det kommer til ens ansigt udadtil, men også når det gælder ens eget velvære. Derfor er en grundig indvendig rengøring af bil altid en god ide. Kontakt os på 91931063 og lad os tage kærlig hånd om din bil.

Varighed: 2-3 timer

God Bilpleje

Bilens overflade bliver hver dag bombarderet med insekter, salt og skidt fra vejenes overflade. Det går hårdt ud over bilens lak, og ved længere tids påvirkning uden pleje går det også ud over farven og selve karosseriet. Derfor anbefaler vi at beskytte bilen med en keramisk coating.

Det indvendige skal også vedligeholdes, da man kører i bilen hver dag. Køreturen i en beskidt bil kan blive ubehagelig, og det kan endda være sundhedsskadeligt med bakterier og kemikalier gemt i støvet, som kan give en ildelugtende luft.

Bilen har også brug for bilpleje og ligesom med alt andet, bliver biler også slidt og snavset med tiden.
Solen har en skarp effekt på lakken og interiøret. Den gør bla. at bilens lak falmer, og at det indvendig mister farven.
Biler har derfor brug for opfriskning for ikke at tørre ud.

Hvorfor vælge os?

 • Vi skræddersyr en pakke efter dit kørselsmønster og budget.
 • Vi bruger altid de bedste produkter, som er tilpasset din bil.
 • Vi ligger i et stort bilhus, hvilket betyder, at du kan få lavet alt under et tag.
 • Vi udleverer et imponerede resultat.
 • Vi sørger for, at din bil får den bedste pakke til den rigtige pris.
 • Vi har onlinebooking så du selv kan beregne en pris. 
 • Vi står altid klar til at besvare dine opkald.
 • Vi guider dig til den bedste løsning gratis.
 • Vi har venteværelse i huset med varme og kolde drikke.
 • Vi stiller en gratis lånebil til rådighed ved køb af en pakke.
 • Vi er certificeret indenfor flere Coating brands.
 • Vi ligget centralt i nærheden af Århus midtby.
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.