Dækskift

Er det blevet tid til at skifte dine dæk? Eller lever dækmønstret ikke op til det danske lovkrav? Hos God Bilpleje rengøre vi ikke bare biler, men hjælper også gerne med professionelt dækskifte og dækservice. Vi ved du har dine fælge kær og hvor vigtig for trafiksikkerheden, hjul og dæk er. Med flere års erfaring kan du trygt skifte til sommer eller vinterdæk hos os. Udover dækskift tilbyder vi også en række dækservices, som du kan læse forneden.

Dækservice

Hos God Bilpleje tilbyder vi en række andre services i forbindelse med dækskifte. Vi tilbyder følgende services:

  • Fælgrens
  • Reparation af fælge
  • Vask af sommer og vinterdæk

Du får altså hele dækservice pakken, hvor vi udover at skifte dine dæk kontrollere dine fælge for skader vi kan reparere og vasker selvfølgelig hjulene/fælgene, så du er køreklar. Alt dette til en god pris! Kontakt os og hør nærmere for pris.

Priser:
Dækskift 300 kr.
Dækskift inklusiv vask sommer/vinter dæk 400 kr.
Reperation af fælger fra 1200 kr.

Vinterdæk hvornår?

Ja hvornår skal man lige skifte til vinterdæk? Mange vil sikkert tro at det er når sneen falder. Men med forholdsvis kun ca. en uges snevejr i Danmark, kan man nok regne ud at det ikke er det som tæller. Skift til vinterdæk er nødvendigt da vinterdæk har et bedre vejgreb i kulde og frost grader og har dermed betydning for bremselængden. Når vejret bliver under de 5 grader og hvor snefald plejer at indtræffe i Danmark, er det en god ide at skifte til vinterdæk, hvilket er i november måned.

Sommerdæk hvornår?

Ligesom med vinterdæk er det en god ide at skifte til sommerdæk for en bedre bremselængde. Sommerdæk er egnet til det varmere vejr og skal helst gerne skifte når vejret bliver over de 5 grader. April måned er som regel måneden man skifter til sommerdæk.