Bilvask

Det helt grundlæggende ved bilpleje er selvfølgelig bilvask, som giver førstehåndsindtrykket. Hos God Bilpleje vasker vi ikke bare med maskinvask, men bruger højtryksrenser og gennemgår biler grundigt for urenheder der måtte sidde godt fast. Vi bruger altid mindst muligt vand og altid miljøvenlig autoshampoo og rengøringsmidler.

Ja, det er nemt at tage til den lokale vaskehal og køre bilen igennem – men maskinvask gør kun bilen pæn og ikke ren. Ved maskinvask bliver de vigtige steder så som dørfalser, kanter og hjulkapsler/fælge ikke gjort grundigt ren, og oftest vil der stadig sidde snavs disse steder. Det kan medføre skader på lakken og rustdannelse disse steder. Derfor anbefaler vi selvfølgelig at booke en tid hos os, så vi kan give din bil den bedste bilvask 😉

Hvad indgår i pakkerne:

– Maskinevask: Vask og aftørring i maskinen.
Pris: 50 kr.

– Grundig vask: Forvask med skum, Rengøring af alufælge, og Maskine vask.
Pris: 250 kr.

– Håndvask: Forvask med skum samt rengøring af fælger. Håndvask af bilen med beskyttende nano shampoo. Vask af falser og brændstofdæksel. Finpudsning af ruder indvendig og udvendig. Dækpleje og aftørring af fælger og hele bilen.

Pris: 300kr

Bilvask Århus Bilvask Århus

Bilvask – Hvordan gør vi?

Efter en maskinvask som forvask, får hele bilen igen en omgang blødgørende skum sprayet på, som er af miljøvenlig autoshampoo. Vi vasker derefter bilen i hånden. Vi kommer ind i alle dørfalser, kanter og hjulkapsler/fælge mm. Derefter spuler vi bilen med højtryksrenser.

Nu har vi frit udsyn og tjekker bilen for tjærer, flyverust og snavs der måtte sidde endnu og ud fra det bliver bilen behandlet yderligere. Til sidst tørre vi bilen grundigt med hånden, med mikrofiberhåndklæder. Skal vi vaske din bil, give den en komplet klargøring, eller har du spørgsmål, så kontakt os via formularen til højre.